Om meg/linker

Jeg blogger fordi jeg tar del i mange kreative steder på nettet og blogging er en del av nettopp dette. Jeg prøver å være kreativ med noe hver dag. Strikking, hekling, kreativ dagbok, tegne, skrive… Jeg liker å lese, jeg liker musikk. En gang i tiden spilte jeg selv, både tverrfløyte og litt gitar. Jeg er utdannet lærer med hovedfagene musikk, forming og engelsk. Jeg har bodd mest i Norge, hjemlandet mitt , der jeg også bor nå, men også bodd i Canada , der mannen min er fra og barna mine er født, og i Paraguay der jeg jobbet i to år, men det er lenge siden nå.. Jeg har to tenåringsdøtre, en mann som jeg har vært gift med i over 20 år nå og en hund. Jeg har også tre «bonusbarn» som nå er unge voksne og som ikke bor i Norge.

Jeg blogger både på norsk og engelsk fordi jeg har «nett-venner» og venner som enten bare kan lese norsk eller engelsk.

Reklamer

5 svar til Om meg/linker

 1. hanne sier:

  Fandt hertil via flickr – og nyder nu den fantastiske udsigt til Gausta – hvor jeg arbejdede – og stod på ski – en vinter i min grønne undgdom. En herlig tid!!

  • lisbeth58bula sier:

   Det var da veldig artig at du har arbeidet og bodd her en stund! Jeg har jo fulgt din blogg og din spennende kunst en god stund, faktisk i noen år tror jeg!!

 2. Leah sier:

  Fandt hertil via flickr – og nyder nu den fantastiske udsigt til Gausta – hvor jeg arbejdede – og stod på ski – en vinter i min grønne undgdom. En herlig tid!!
  +1

 3. livetleker sier:

  Hei Lisbeth. Jeg leser bloggen din innimellom, men den har ikke ligget i lese-hver-dag-mappa mi. Der er den herved plassert, så da kommer vi til å se mer til hverandre i framtida. Jeg liker meg godt her inne. Fortsatt god helg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s