Vintage


Vi er litt (eller kanskje ikke så rent lite) glad i vintage og gjenbruk her i huset, og snart skal vi begynne å bygge ut hytta på fjellet. Da drømmer en jo litt om noen forandringer en vil gjøre, og en av dem er å få en bedre sofa i det som skal bli stue etter byggingen. Mulig dette er å starte i feil ende, men jeg hadde en ide om en sofa fylt med puter av gamle broderier med skog- eller fjellmotiver. Ikke sånne dyre, nye med trykk av ulv eller reinsdyr , det er det jo så mange som har på de flotte hyttene jeg har problemer med å kalle «hytter», så luksuriøse er de. Nei, gamle broderier må det være. Så satte jeg meg ned å lette på nettet og fant noe på Finn.no og QXL, og nå har 3 av 5 broderier kommet! Mannen dro på postkontoret i dag og hentet to som allerede er sydd om til puter og er fra denne flotte, private webshopen. Der har jeg handlet før, utmerkede ting og flott service.

photo1

photo2 (1)
Den første pakken som kom på lørdag var egentlig solgt som bilde på Finn.no, men jeg ønsket ikke rammen, så da ble portoen lav.

photo (1)
Jeg er kjempefornøyd og gleder meg til de neste broderier ankommer! Mannen var heldigvis like begeistret. Så nå mangler vi bare sofaen,da, hehe!

We love vintage around here and now that we soon is starting building out our cottage I’m dreaming of getting a comfy couch in what will be the new living room. In it I would like some throw pillows made of old needlepoint so I started looking online for pictures that would fit the landscape around our cottage more or less. The first one arrived on Saturday, it was originally framed, but when I had no use for the frame, the postage was next to nothing after the seller took that off.
The two that arrived today came from a lady who already made throw pillows out of the needlepoint so they are all set to be placed in the corner of the couch- that we don’t have yet, har har!

Reklamer

Om lisbeth58bula

Teacher, mother of two tenage girls, married to a Canadian hubby, currently living in my home country Norway. I knit, crochet, do needlepoint,draw,read, listen to music,laugh a lot- and talk!
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med . Bokmerk permalenken.

2 svar til Vintage

  1. petronella sier:

    Stilige puter og lur ide til gjenbruk av gamle broderier som kanskje ellers bare ville gått på dynga når man ble lei. 🙂

  2. Hanne sier:

    Flotte puter, midt i blinken for en skikkelig hytte-hytte :0) Det nederste motivet har jeg hengende på hytta mi; «Reinsdyr i Daglys» som en vittig sjel kalte det.
    Fortsatt god bedring og god helg ønskes herfra 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s