Om Losby gods i Lørenskog


219Mens jeg var i Lørenskog var vi på et gammelt godt fra 1700 tallet som nå er gjort om til golfanlegg, hotell og selskapslokaler. Mange av rommene i den ene enden er beholdt som de var og blir i dag brukt til å arrangere selskaper og leid ut til brylluper, julebord o.l. Jeg er jo litt interessert i historiske bygninger og interiør, uten at jeg skal påberope meg stor kunnskap, men det var veldig artig å kunne se seg om på Losby. Her er link til historien, for den som er interessert i slikt. Det er også en besøksgård i forbindelse med godset, vi hadde planlagt å ta en kaffekopp og en vaffel på gårdskafeen, men den var desverre feriestengt den uka. detble en kaffe på Jordbærpikene på kjøpesenteret Triaden i stedet. Bra det også, da! Her er noen bilder fra ute og inne på området.

While visiting with my friend in Lørenskog outside of Oslo we went to see an old estate from the 1700. Today it is a hotel, golf club, petting farm and rental halls for weddings, conferences etc. When we were there the rooms that are kept from the old days were open for us to see and even though I am not very knowledgeable in architectural history I find it very interesting and am learning continuously. Here are som photos from outside and inside. We intended to have a coffee at he cafeteria at the petting farm, but they were closed that week.

193

192

214

195 196

197 198

200 201

202 204

205 207

209 210

211 212

Reklamer

Om lisbeth58bula

Teacher, mother of two tenage girls, married to a Canadian hubby, currently living in my home country Norway. I knit, crochet, do needlepoint,draw,read, listen to music,laugh a lot- and talk!
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s