Været på min side..


Det øker på med vind ute, jeg har tjoret fast /tatt inn en del løse ting ute i gården og skyndtet meg til butikken før 30 km langrenn kvinner begynte. Været sier «bli inne» og på fjellet har jeg hørt de hadde vansker med å stå på bena, så alt er lagt til rette for innehygge med TV og strikking på raglanen på min egen «skappel-versjon»av en jakke. Kaffe og noe å bite ble satt klart, for her blir det ikke servert noe som helst annet før langrenn og skiskyting er unnagjort. Etter DET skal vi nok klare å sette oss i bevegelse for kvelden. Det er landet på ett av tre valg for hva den skulle inneholde… Og det er sjelden til oss å være som gjerne har store lommer uten planer for helgene.

???????????????????????????????

Emma holder oss med selskap på sofateppet sitt og har gjort en rask evaluering av hva bordet byr på og om det er noe hun pleier å få smake på.

003

It’s windy outside, very windy and it will get worse towards nighttime. We are however having an indoor tv-watching day, skiing is on, biathlon, too. Coffee and crackers on the table, no one will get served anything else until that’s over! I am knitting on my big raglan project and Emma is keeping us company, evaluating what’s on the table in case it’s something she gets to sample at times..

Reklamer

Om lisbeth58bula

Teacher, mother of two tenage girls, married to a Canadian hubby, currently living in my home country Norway. I knit, crochet, do needlepoint,draw,read, listen to music,laugh a lot- and talk!
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s