Vinterhelg


Da jeg kjørte hjem fra jobb i dag var det sol på Miland. Nå går det framover, sol krabber nedover fjellsidene. Det er lysere om morgenen og på ettermiddagene. Når jeg i tillegg nesten ikke har noen vondter i kroppen(har ikke opplevd det på noen år!) og dermed et høyere overskudd og energinivå… Ja, da blir det bra!
Nå er vi på hytta. Det er blitt godt og varmt, jeg strikker, vi ser på tv, scooteren tok seg fram i mye løssnø, jeg hadde med ferdig middag fra fryseren og det er bare godt og avslappet å være oss.

20130201-200616.jpg

20130201-200625.jpg
the sun is coming down the mountainside in the afternoon when I go home from work now. The days are slowly getting longer and that, coupled with my body hurting less than it has been for years and with that a good returning energy level. We are now at the cottage, carefree evening with knitting and tv, a fire and some snacks ahead.

Reklamer

Om lisbeth58bula

Teacher, mother of two tenage girls, married to a Canadian hubby, currently living in my home country Norway. I knit, crochet, do needlepoint,draw,read, listen to music,laugh a lot- and talk!
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

2 svar til Vinterhelg

  1. petronella sier:

    Koselig vinterhelg. Skulle gjerne hatt ei hytte å reise til innimellom selvom byweekender også kan være innholdsrike og spennende 🙂

    • lisbeth58bula sier:

      Byweekend er slett ikke å forakte. Nå er vi hjemme, nydusja og har pakket bort. Neste helg blir hjemme, da er det DET som lokker. God søndagskveld med/uten strikk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s