Lørdagssysler


I dag har vi vært rundt omkring i byen for å se om vi fant ampel til ett av stuevinduene. Deretter spiste vi lunsj på byens konditori og handlet mat til resten av helgen. Det er ikke ofte vi gjør sånt sammen, jeg og Mannen, så det var hyggelig. I ettermiddag hadde jeg planer om å ta inn blomsterpotter ute, men jorda var bånntæla så isteden står de i gangen og tiner! I stedet har jeg kastet, sortert og rydda bort det som hadde ligget i databordet vårt Det har stått i stua altfor lenge og med en stasjonær pc ingen brukte lenger. Nå er bordet gitt bort til en nabo. Et par esker med bilder sto også i et hjørne i ukevis fordi jeg skulle sortere dem. Nå har jeg begynt- og er godt igang! Samtidig er det morsomt og rørende å se på bilder fra barna var små og vi alle var yngre og penere. Mannen har bakt to paier i ettermiddag, denne gangen var det blåbær i dem. Nå er jeg mett etter bakt potet med ostesaus, mais og bacon- OG pai til dessert.(unnskyld at bildene er utrolig dårlige… Jeg har blogga fra iphonen i det siste. Der blir ytterst varierende kvalitetåpenbart)

20121027-194153.jpg

20121027-194220.jpg
our Saturday has consisted of a trip uptown to see if we could get a pendant for one of the living room windows. We couldn’t find one we liked but had lunch at the local bakery and then got supplies for the rest of the weekend. I had decided to empty outdoor flowerpots this afternoon but some of them had dirt frozen solid inside so now they are thawing in the hallway instead. I then turned to sorting and throwing stuff that had been in the computer desk we got rid of. Then I have started sorting old photos that were haphazardly thrown into boxes. It is fun and touching to see the photos from the kid were little and we all were younger and better looking! Hubby has made two pies this afternoon; blueberry ones. And I am full from baked potato with cheese sauce, corn and bacon in addition to tasting the pie.

Reklamer

Om lisbeth58bula

Teacher, mother of two tenage girls, married to a Canadian hubby, currently living in my home country Norway. I knit, crochet, do needlepoint,draw,read, listen to music,laugh a lot- and talk!
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

2 svar til Lørdagssysler

  1. bente sier:

    Den paien så fantastisk god ut. Lørdager er deilige dager hvor man kan få ordnet endel som man ikke rekker i en hektisk hverdag. I natt har vi også fått oss en time ekstra som vi kan nyte denne søndagen. Ha en flott søndag!

  2. Bonnie sier:

    I want to move to Norway and be your neighbor.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s