Innspurt.


Det skal skje mye sånn på tampen av skoleåret. Mye av det er jo aldeles hyggelig for oss som jobber i barneskolen; ingen eksamener, ingen prøver, bare repetisjon, kanskje.. Men så er det  til gjengjeld opptedener og utstillinger, turer og rydding. Og i år ha det virkelig klumpa seg ! Klassen min har vært med buss for å gå på forestilling, vært på  hel museumsdag med alskens aktiviteter, vært på konditoribesøk med 1. og 2. klasse med påfølgende litteraturopplesing fra sine egne forfatterskap i løpet av året på det lokale bibliotek, vi har ryddet to rom klare for forfatterskaps-utstilling og leseprosjekt-tegninger, samt ryddet dem tomme for alle spor av oss når det gjelder bøker, papirer og læremidler. Vi har fått skikk på skolebiblioteket, vi har øvd og øvd på å lese vår egen poesi på avslutningsfesten for hele skolens elever og foreldre. Vi ha terpet Thorbjørn Egner -sanger; falleri og fallera, og fått kjeft og oppmuntringer for å synge/lese for lavt/høyt. Vi har hoppa for mye på scenekantene og glemt å synge på starten av versene. Vi har grua oss og gledet oss.

I dag avsluttet vi det hele med tur til Langedrag med buss, hele skolen! Læreren er litt solbrent, litt «forblåst» i hodet, sår i føttene og en smule apatisk. Nå gjenstår bare halvårsrapporter og Individuelle opplæringsplaner , neste års planer for dette og hint- og det er i tillegg til hva det nå er rektor har tenkt for morgendagen. Elevene er ferdige, vi skal jafse oss gjennom det gjenstående før uka er slutt..

Du skal få se både barnekunst og flotte bilder og fra Langedrag etterhvert, men ikveld blir det bare dette ene bildet fra turen i dag. Vakkert..

The school year is ending and avtivities out of the ordinary are upon us in abundances. My class has participated in so many events  ove the past two weeks that we are now completely exhausted. They are now off for the summer while I have paper work and plans, reports and evaluations to  take care of before I start my vacation. Today we ended school at an animal farm a good, long bus ride from here. Photoes of the day spent there and of some of the art we had put on display for the parent evening will be shown here, but not today. Only a photo of the awesome view at the farm for now.

 

Reklamer

Om lisbeth58bula

Teacher, mother of two tenage girls, married to a Canadian hubby, currently living in my home country Norway. I knit, crochet, do needlepoint,draw,read, listen to music,laugh a lot- and talk!
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med . Bokmerk permalenken.

2 svar til Innspurt.

  1. Birgitte Sjøtveit sier:

    Fin innspurt :))

  2. petronella sier:

    Det høres ut som du har hatt en slitsom men veldig koselig dag. Nydelig utsikt 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s