1. mai


I dag har jeg vært i byen og sett på 1.mai toget sammen med mamma. Etterpå var jeg på Rjukanhuset og så på en artig kabarè om rallarslusken, anleggskokka /Hydroarbeideren og kona hans som deltok i fagforeninga og dens kvinneforening. Det var veldig artig laget. Det var taler og appeller, selvsagt, lapskaus og  kaffe for den som ville ha det, og sang og musikk. Været har vært aldeles nydelig og verandaen er nå endelig i bruk. Vi har grillet og hygget oss vi i familien, og istad snakket jeg med Studenten på telefonen. Hun har vært aktivt med i SU i dag i Kristiansand og hadde mye å fortelle derfra. Nå har Mannen reist til sitt utenbys kontor, mamma er reist hjem og Tenåringen luter seg over franskbøkene fordi det står en heldagsprøve på tapetet i morgen. Jeg og Emma skal ut i finværet og gå kveldstur snart. Jeg tror det er lite å hente på TV i kveld så det blir vel bok og strikketøy antakelig. Det er jeg såre fornøyd med.

I have had a great May 1st today. The weather has been just glorious, Mom and I went uptown to see the parade, afterwards I went to the gathering of speeches and entertainment at our local community centre. At home we have barbequed and now Hubby has left for his out-of-town-office, Mom went home to her house , the Teenager is studying for a French test and the Student told me all about her day where she is , on the phone. She was in the parade in Kristiansand. Emma and I are soon going for the evening walk and after that I will most likely spend my evening reading and knitting. nothing worth paying attention to on TV.. That’s just fine by me.

Om lisbeth58bula

Teacher, mother of two tenage girls, married to a Canadian hubby, currently living in my home country Norway. I knit, crochet, do needlepoint,draw,read, listen to music,laugh a lot- and talk!
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Ett svar til 1. mai

  1. livetleker sier:

    – og blå, blå himmel hos deg også, ser jeg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s