Vekkerklokker, vind og vær


Sovet godt i natt, iallefall til halv seks i dag tidlig.. Det er lenge før klokka grynter! Det trengs vel ikke så mye soving når man knapt foretar seg noe! Ikke har jeg feber i dag heller, heldigvis.

Det er hyggelig å sitte og snakke med andre voksne et kvarters tid på jobb sånn midt på dagen, det er helt fint å ha en dobbelttime med unger og, men stemmen, halsen, lider, må jeg innrømme. Får vel   tvinge meg inn døra hos fastlegen og gape opp litt til fredag; før han går hjem for helgen.. Sånn for å sjekke at det ikke har kommet andre type basiller inn der i tillegg til allerede eksisterende inntrengere.

Det er mildt ute, men det blåser en del. Emma er ut og inn på verandaen, men nå slipper vi da at hun drar med seg snø  inn i stua på potene. Det er dumt med vinden, men det er enda dummere at man ikke kan ha vinduet åpent om natta for da har det blåst utrolig mye! Jeg var ute en bitteliten ettermiddags tur med Emma mens det var vindstille, og da det nærmet seg kveld, var det en nydelig sol på skyene over hustakene her. Vakkert for oss som er så lenge uten sol.

I was up before the alarm clock grunted but I slept well last night and today the fever is gone. It’s nice to go to work and talk to adults for a little while and nice also to teach a couple of  lessons, but I have to admit my voice is pretty much gone after that. So I go home and stay silent for a few hours after that.

It’s mild out today, Emma is in and out on the porch and while it was no wind there for a little while we went out and walked a little bit this afternoon. Berfore dark we had thesun light up the clouds for a little while which is really nice for us here in town where the sun is gone for so long.

 

Reklamer

Om lisbeth58bula

Teacher, mother of two tenage girls, married to a Canadian hubby, currently living in my home country Norway. I knit, crochet, do needlepoint,draw,read, listen to music,laugh a lot- and talk!
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Vekkerklokker, vind og vær

  1. Birgitte Sjøtveit sier:

    Fin klokke!!!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s