Om skiskyting, langrenn, Murakami og strikking. Hva ellers, denne helgen?


Det strenes ut i verden for å innhente mere mat og drikke for helgen i mellom skiskyting og langrenn på TV. Det strikkes og brygges kaffe og fyres for å legge til hygge. Jeg hoster mindre og mindre (om enn en del enda) og effektiviserer med  aktiviteten jeg ikke kommer unna. Jeg vil så fryktelig gjerne på jobb på mandag. Leve med vanlig dagsrytme.

Vi fikk blomster av naboen i går fordi vi hjalp henne med bil som stoppet akkurat da hun skulle til to avtaler rett etter hverandre. Det var jo ikke nødvendig, men takk likevel!

Jeg er endelig kommet i gang med Murakami-lesing, og det skal «jafses» et par kaptiler eller mer hver dag skal jeg rekke det innen lesegruppa mi skal møtes og diskutere den. Det skal gjøres nesten utelukkende ved hjelp av selvdisiplin for han er bare ikke en av mine favoritter. Det sies at dette er den ene romanen han har skrevet i realistisk stil, fra før av har jeg lest Kafka på Stranden og selv om jeg skjønner hva som gjør boka interessant for mange, kan jeg ikke riktig synge med  i jublekoret..

Det drikkes Pepsi Max og strikkes litt . Jeg er heldigvis i form til strikkepinner 🙂 Straks 30 cm på bolen til Nevø-Raglanen

We got tulips from the neighbour yesterday. Her car stalled  while on her way to two appointments and we were both home so we could both help her getting the car back in the driveway and take her to the appointments. No need to buy us flowers, though, but thank you still! I am now  on a strict Murakami reading schedule. Should read at least a couple of chapters a day if I am going to finish by the time my reading group gets together next time. He is not my favourite even though «I get» it. I already read Kafka on the Shore but this Norwegian Wood is supposedly his one realistic novel. We’ll see… My knitting energy is back and I have soon reached 30 cm on the Nephew- Raglan sweater. We are watching cross-country and biathlon on TV, having a fire and brewing coffees. Good weekend stuff!

Reklamer

Om lisbeth58bula

Teacher, mother of two tenage girls, married to a Canadian hubby, currently living in my home country Norway. I knit, crochet, do needlepoint,draw,read, listen to music,laugh a lot- and talk!
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med , , . Bokmerk permalenken.

4 svar til Om skiskyting, langrenn, Murakami og strikking. Hva ellers, denne helgen?

  1. bente sier:

    Så godt at formen din er bedre. Nyt strikketøy og sport på tv. Det er noe eget med disse vinter helgene hvor det er mye sport på tv, strikkepinnene får fart på seg da.

  2. petronella sier:

    Nydelige blomster – Sånt er koselig å få. God bedring og lykke til med videre strikking. Nevøraglanen ser veldig lovende ut =)

  3. Janne sier:

    Håper de falt i smak 😉 I dag har vi vært på langtur med bilen og Hans Olav tror han vet hva det er nå og skal fikse på det. Så da får bi håpe at det er bare det som skal til 🙂 Fortsatt god bedring.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s