Litt sånn småvissen… (a bit withered..)


Huhei for en uke fylt med aktivitet av  både nødvendig og frivillig art , av informativ og hyggelig art. Jeg så at mannen hadde tatt seg av gårdsplassen og parkeringsplass etter snøværet da jeg kom hjem med et utall handleposer. Ikke en tenåring , Student eller studentkjæreste tilgjengelig for noen som helst assistanse, men en mann som pakket ut og en hund som ville snuse på hver eneste vare.. Ikke hadde det vært noen Hvit Tornado og tatt huset i løpet av dagen heller, desverre. Men så dukket det opp TO tenåringer. De var jo perfekte kjøttdeig-stekere. Så ankom en Student- som ble satt på salat og borddekkingssaken – og i sekstiden ble det tilslutt nachos og salat og masse skravling ved bordet som rommet seks personer. Nå har jeg segnet om i stolen med Pepsi max. Nå er det bare Mannen og jeg hjemme med hunden som snorker på sofaen. Det skal strikkes og ses på TV, småprates og gjespes. I morgen skal det handles garn til en Student som vil plukke opp strikkepinnene! Jeg er meget støttende!

Man-o-man-o-man, what a busy week I’ve had. After a pile of shopping bags was brought into the kitchen  this afternoon I managed to grab two teenagers and give them frying pan and ground beef, assigned the Student to make a salad and set the table. Around six we were six seated for nachos. Now it is just Hubby and me here, along with the dog snoring on the couch. There will be knitting, TV, small talk and yawning. Tomorrow there will be yarn shopping; the Student wants to knit. I am very supportive!

Reklamer

Om lisbeth58bula

Teacher, mother of two tenage girls, married to a Canadian hubby, currently living in my home country Norway. I knit, crochet, do needlepoint,draw,read, listen to music,laugh a lot- and talk!
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

2 svar til Litt sånn småvissen… (a bit withered..)

  1. bente sier:

    Senk skuldrene etter en hektisk uke og nyt at det er helg. Det er ofte sånn at hverdagene er så hektiske og helgene også fort blir det, da er det godt med samtalene rundt bordet og strikketid foran tv’n. Ha en flott helg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s