Treet pyntet


Vi kjøpte tre på torget på fredag og i dag har vi pyntet det. Vi er svært fornøyde og nå går Love Actually på TV, bordet er fylt med smakfulle ting, strikketøyet er framme og alt er såre vel etter en søndag helt etter mitt hjerte!

We bought a tree on Friday and today we have decorated it. Now we are watching Love Actually, the knitting is out and the table is filled with good things. It’s been a Sunday to my liking!

Reklamer

Om lisbeth58bula

Teacher, mother of two tenage girls, married to a Canadian hubby, currently living in my home country Norway. I knit, crochet, do needlepoint,draw,read, listen to music,laugh a lot- and talk!
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Treet pyntet

  1. livetleker sier:

    Jeg har ikke sett Love actually på år og dag, men jeg skjønner at det må til. Jeg har lest ørti blogger der jenter forteller at den gir den ultimate julestemning. Det skal herved testes.

  2. bente sier:

    Så utrolig vakkert tre dere har. Vi skal ut for å finne tre nå i ettermiddag, men det blir nok ikke pyntet med en gang. Love actually er en film jeg skal se før julaften, den gir så god julefølelse. Kos deg masse med siste innspurt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s