Even Beinlaus hilser og sier God jul! (One- legged Merry Christmas)


Sitter med kaffekopp etter laksemiddag og kroer meg ved ovnen før jeg må ut på glatta med hund. Nå selger de altså -til tross for at det bare er november- en-bente pepperkaker i butikken og påstår at de heter Bertil. Jeg gikk rett på limpinnen i ettermiddag og kjøpte en boks selv om jeg i prinsippet synes at denslags i det minste kan vente til vi har hengt opp julestjerna 1.desember! Og bare så det er sagt; 4 lilla kubbelys ligger klare i skuffen, så her er det Året for å Være Føre Vàr! Ha en god aften. Min skal tilbringes med litt prøveretting og leting etter stoff til adventssamling på skolen.

So I’m having a coffee after a salmon dinner warming up by the heater before I head out on the slick pavement with the dog. Now they sell one-legged gingerbread men in the store despite it only being November. I caved in, however, in the store today and bought a can with the  guys alledgedly called Bertie even though I in principle is against introducing Christmas before December 1. I will inform you ,though, that in the drawer I also have 4 purple candles waiting. For me this must be the Year for Being Ahead of Myself. Have a good evening. Mine will be spent correcting tests and searching for good ideas for an advent gathering at my school..

Reklamer

Om lisbeth58bula

Teacher, mother of two tenage girls, married to a Canadian hubby, currently living in my home country Norway. I knit, crochet, do needlepoint,draw,read, listen to music,laugh a lot- and talk!
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med , . Bokmerk permalenken.

Ett svar til Even Beinlaus hilser og sier God jul! (One- legged Merry Christmas)

  1. Desiree sier:

    Hehehe enbeinte! Morsomt 🙂

    Takk for besøk i bloggen! Her ute vi bor så har det ikke vært så mye sne. For en uke siden ingenting, så kom det litt, og nå regner alt bort igjen. Men glad jeg fikk oppleve all sneen i helga da vi var på tur, det er så nydelig og lyst. Regn og mørketid, det er så trist…

    Ha en fin kveld, hørtes godt ut med laksemiddag 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s