Lørdags-nyheter


 Gode lørdags-nyheter: Varme, veranda, nytt «Vakre Hjem» magasin, grillede  kyllingvinger og kaffe. Og viktigst: russejenter som kom hjem en dag tidligere enn forventet og gledet et morshjerte med sitt overraskende ,tross alt, opplagte åsyn noen timer før de igjen dro ut , denne gangen for å være sammen lokalt.

Ikke fullt så gode lørdags-nyheter: Det var nødvendig å kjøpe ny vaskemaskin. Det passer forsåvidt aldri, men nå har nettopp støvsugeren gitt opp også , så vi hadde akkurat brakt hjem en ny, da det altså viste seg at ikke det var nok. Det er nesten som man blir overtroisk og tenker at oppvaskmaskinen …. nei, magisk tenking tror vi jo egentlig ikke på..

Reklamer

Om lisbeth58bula

Teacher, mother of two tenage girls, married to a Canadian hubby, currently living in my home country Norway. I knit, crochet, do needlepoint,draw,read, listen to music,laugh a lot- and talk!
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Lørdags-nyheter

  1. bente sier:

    Så godt at Russejenta kom hjem så du kunne puste ut for noen timer.
    En ulykke kommer sjelden alene, og som du sier det passer aldri. Vi fant B vare vaskemaskin hos noe som heter nytt eller brukt. Den har nå gått i 7 år og vi er veldig fornøyde. Jeg tror de har nett side så du kan se hva de har for noe. Ønsker deg en flott lærdagskveld.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s