.. og flere bøker, om enn av en annen art


Været er tungt, helgen skal fylles blandt annet med litt nødvendig jobbing. Tenåringer skal jobbe med lekser og vi kan vel rotte oss sammen og gi hverandre moralsk støtte og snacks mens vi gjør nyttige ting. Men først skal Kristi og jeg på kafe snart. Flere ble invitert med, men bare oss to som ender med å dra ser det ut til.

Jeg vil følge opp posten fra sist med et par bokanmeldelser til, men denne gangen er det to bøker om tegning som jeg har kjøpt i løpet av de siste månedene:Ge

Danny Gregory er en fabelaktig tegner som du bør sjekke dersom du liker tegning selv, underviser barn og ungdom i tegning- eller begge deler 😀

  

Boka er fylt av forlag til tegneøvelser som virkelig er inspirerende, lay-outen er spennende og han skriver mye om hvordan du skal trene deg til å se når du tegner og hvordan du skal forholde deg til resultatene av tegneøvelsene.

Den andre boka er den nyeste jeg har kjøpt og er skrevet av Carla Sonheim. Den sto en god stund på «Min Ønskeliste» på Tanum før jeg kjøpte den.

Den er bare inspirerende; full av svært forskjellige øvelser som resulterer i artige tegninger. Venstre-hånds, masseproduserte tegninger, tegning uten å se på det du gjør- bare på motivet, tegninger gjort uten å løfte blyanten osv.

  

Det fine med denne er at den også sier en litt om fargelegging, både i form av blyanter, akvarell, pastell osv. foruten rene tegneøvelser med diverse blyanter og penner.

Fabelaktige bøker. (Nå tror jeg nesten jeg må ta dem med på kafe og bla litt mer, så spennende ble det av å sitte her å skrive.

If you are interested in drawing and doodling you should run out and buy these two books full of great inspiration and ideas for practicing drawing. The authors, Danny Gregory and Carla Sonheim are wonderful artists, so please click the links above to check them out.

Reklamer

Om lisbeth58bula

Teacher, mother of two tenage girls, married to a Canadian hubby, currently living in my home country Norway. I knit, crochet, do needlepoint,draw,read, listen to music,laugh a lot- and talk!
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til .. og flere bøker, om enn av en annen art

  1. Vibeke sier:

    Flotte bøker som ser ut til å inneholde massevis av inspirasjon! Må tenke litt på om ikke dette kan være noe for den kommende konfirmanten her i huset som liker å tegne?

    Håper kafébesøket var bra og fortsatt god helg! 🙂

    • lisbeth58bula sier:

      God idè, Vibeke! Kafèbesøket var alletiders. Club Sandwich, caffe mocca og hyggelig selskap. Ha en god helg der du er.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s